QuickScan – tehnologia BitDefender pentru diagnosticarea sistemelor infectate
3QuickScan a fost lansat este unul din cele mai rapide scanere online la cerere din lume, ce urmareste scanarea tuturor aplicatiilor care ruleaza in momentul scanarii pe deoparte si toate punctele critice dintr-un sistem pe de alta in mai putin de 60 de secunde. Acesta poate rula de pe orice sistem ce are acces la Internet si nu foloseste resursele sistemului decat pentru a enumera aplicatiile ce sunt active intr-un moment. Motoarele de scanare folosite se regasesc pe serverele Bitdefender.
Compania Bitdefender recomanda folosirea acestei aplicatii si in cazul in care avem o solutie antivirus instalata, dar de care nu suntem multumiti in totalitate. Noul feature este posibilitatea de integrare in paginile web, astfel incat vizitatorii acestora pot fi avertizati rapid in cazul in care un virus este activ in sistemul acestora.
Compatibilitatea aplicatiei QuickScan este una foarte benefica tuturor utilizatorilor de pe internet. Exista o extensie pentru Mozilla Firefox, un ActiveX pentru Internet Explorer si o extensie pentru Google Chrome. Exista un plugin generic pentru situatiile in care utilizatorul foloseste Opera sau alte browsere. La accesare, site-ul care are integrat QuickScan identifica browser-ul utilizatorului si in cazul in care componenta pentru browser-ul respectiv nu este instalata, utilizatorul primeste un prompt cu instalarea acesteia.
Avantajul integrarii unui astfel de plugin in pagina noastra web consta in faptul ca exista castiguri din partea celor trei parti implicate : bitdefender capata popularitate, utilizatorul obisnuit se poate bucura de facilitatile oferite de acestea iar ownerii castiga bani printr-un sistem de monetizare. 🙂
Daca acest articol contine o greseala, selecteaza cuvintele sau fraza gresita si tasteaza combinatia de taste Shift + Enter sau apasa click aici pentru a o raporta. Multumim!
Good idea!
[…] Despre BitDefender QuickScan s-a mai scris si pe WorldIT. […]
Pentru cei care cred ca a scris gresit, http://translate.google.ro/ spune (ma rog, scrie) urmatoarele:
„good idea” = „buna idea”
„good ideea” =” buna idee”